Big Brother is watching…

Ik ben gespot!! Van zeer grote hoogte ben ik, zonder dat ik het zelf doorhad, gespot. Een groot Amerikaans bedrijf heeft de foto waar ik op sta op internet gezet! De keuze is: a) prima, ik word zo misschien nog beroemd, b) ik ga die gasten aanklagen want ze verdienen geld dankzij mij.

Het bovenstaande moet je maar niet te serieus nemen. Al klopt het in de basis wel. Alleen die keuzes, daar schiet ik een beetje door. Wat wil het geval? Ik heb onze achtertuin zoals te zien bij Google Earth eens van dichtbij bekeken. En dat leverde een aardig beeld op.

Photobucket - Video and Image Hosting

Op deze manier is het toch net een foto uit het lab van CSI. Pijl 1: dit is onze ouderwetse droogmolen met vier poten, draaden en aan twee kanten de was. Pijl 2: dit is een fors manspersoon met blond haar of een kaal hoofd, zo blijkt uit de analyse die Fleur en ik op de foto hebben losgelaten. Aangezien mijn vrouw slank en mooi is, met een weelderige haardos, kan het alleen ondergetekende zijn. Blond en kalend. Dat klopt aardig. Dat van het forse ook. (Of het moet de vriend van mijn vrouw zijn… maar als die zo breed is, hoef ik ‘m niet te ontmoeten! Ik blijf dan liever in onwetendheid.)

Dus ik ben ergens in de afgelopen anderhalve jaar van boven door de satellieten van Google gespot. Ik weet dat het anderhalf jaar is omdat we sinds 18 maanden een uitbouw op het dak hebben en die is via Google Earth ook te zien. Big Brother is watching… me.

Advertenties

2 gedachtes over “Big Brother is watching…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s