Sportseizoen begonnen

Het sportseizoen is begonnen. En hoe! We hadden vanmiddag in Namen & Rugnummers maar liefst 5 verslaggevers langs de lijnen zitten. Normaal is 4. Die ene meer maakt wel dat het ongelooflijk druk was. Al zal ook meegespeeld hebben dat het weer de eerste uitzending na de (wekenlange) zomerstop was. Dan moeten we er allemaal weer even inkomen.

Het was wel weer heerlijk. Het schakelen tussen de verschillende verslaggevers langs de lijn, die enthousiast vertellen over het duel waar ze naar zitten te kijken. Af en toe wat muziek tussendoor en dan gaan we weer… Ik had het toch wel gemist.

Ik schrijf me tijdens de 4 uur durende uitzending helemaal suf. Ik probeer bij te houden hoe de wedstrijden er voor staan. Dat is handig voor de overzichtuitzending tussen 19 en 20 uur en het helpt ook om een beeld te schetsen als ik naar een wedstrijd toe praat.

Photobucket - Video and Image Hosting

Volgende week trouwens voor mij geen presentatie. Vanaf dinsdag zit ik met Mark in Mönchengladbach. We doen twee weken lang verslag van het WK hockey via www.allesoverhetwkhockey.nl Ik bouwde de site zelf. Commentaar is altijd welkom.

Ik ben nu echt helemaal op. Gisteravond namelijk ook nog gegeten op de Voorstraat, in mijn oude studentenhuis. Het was gezellig en niet eens heel laat. Maar de biertjes hakten er toch goed in. Dus nu geef ik het op (ik zit nu op mijn werk te wachten tot iemand klaar is en ik kan afsluiten). Het is tijd om naar huis te gaan, naar moeder de vrouw en de kinderen. Dat is pas echt heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s