Boos, heel boos

Onze kleinste oogappel heeft zich vanmiddag – net als Saar – voorbeeldig gedragen. In de regen hebben we rondgelopen op Proef Amersfoort. Bij een standje hebben we een sucadelapje, een tartar van tonijn en lintpasta gegeten. De kinderen aten keurig mee en zaten keurig op de grote mensen stoelen. Collega Rik flaneerde nog even voorbij. Alles leek koek en ei.Maar onze Fien is een karaktertje. Deze dame weet wat ze wil. En als het even niet zo gaat als bedacht, dan volgt een ligsessie. Het 15 maanden oude lichaampje gooit zich op de grond en de keel gaat open. Het volume zou in de buurt van Schiphol als aanleiding gebruikt worden om de nationale luchthaven meteeen te sluiten. Maar we zijn er inmiddels aan gewent. Sarah reageert helemaal niet. Fleur begint vriendelijke woordjes te spreken. En ik? Ik grijp de camera.

Alle drie weten we dat het na een minuut of 5, of 10, wel weer voorbij is. En als we het niet zeker weten, dan hopen we het in ieder geval.

Advertenties

2 gedachtes over “Boos, heel boos

  1. Een ligsessie! 😛 Geweldig… eehhh nee natuurlijk is dat niet geweldig. 😕
    Wat wél leuk is, is dat jij direct je camera gaat zoeken. 😀
    En Floris… het is nog een laag shot ook, dat betekent dat ook jij op de grond hebt gelegen. Samen met je dochter… Geweldig, toch wel ja.

  2. Jammer dat die foto’s zo klein zijn. Had dat boze toetje wel van dichtbij willen zien. Je had trouwens kunnen weten dat het fout zou gaan, als alles ‘koe en ei’ lijkt… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s