Melkmeisje

Mijn goede vader is architect. Hij geniet van zijn rust op het Drentse platteland. Maar die rust is af en toe ver te zoeken. Hij is net klaar met het tekenen van de verbouwplannen van mijn broer. Meteen er achteraan is hij nu bezig met de tekeningen voor onze verbouwplannen (serre, schuur bij het huis trekken?). Het zijn nog plannen, dus wat het wordt is nog onzeker.

Ter informatie voor de tekeningen heb ik gisteren met de laptop en webcam buiten gelopen. Dan kon mijn vader alles via Skype bekijken. En vanochtend heb ik zaken opgemeten. In zijn werkzame leven hield mijn vader zich vooral bezig met restauraties. Dus hij is op de hoogte van allerlei prachtige uitdrukkingen. Zo noemt hij onze keukendeur een ‘half melkmeisje’. Prachtig gevonden. Zie onderstaande foto’s.

Overigens is de rechter foto het logo van de Zuidvogels. Ik kwam het logo via Google op het spoor. Dat is grappig. In onze sportuitzendingen volgen we de Zuidvogels op dit moment op de voet. De ploeg uit Huizen kan promoveren naar de hoofdklasse zaterdagamateurs.

Advertenties

Een gedachte over “Melkmeisje

  1. Wat heerlijk dat Taco dat weer wil doen. We boffen echt met z’on vader! Succes Taco, ik kan echt niet wachten hoe het er uit zal zien! Liefs FLeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s