Vakantie voorbij, werken maar

Binnen 24 uur na terugkomst van vakantie zat ik gisteren al weer voor de microfoon – 4 uur lang sportuitzending. De omschakeling was een beetje groot. Bovendien heb ik het gevoel dat mijn gestel begint te kraken. De droge hoest die bij Fleur vorige de voorbode vormde voor haar ziek zijn, heeft nu bezit genomen van mijn longen. Afgelopen nacht zelfs overeind gezeten om nog aan lucht te komen.

De nacht was trouwens behoorlijk kort. Vandaag – om precies 10.46 uur – is Saar 3 jaar oud. Hoera!! Gisteren heeft Fleur samen met onze oudste een prachtige taart gemaakt. Ik mocht gisteravond de boel versieren met ice-ing en gekleurde spikkels. Ook nog tot half elf pannenkoeken staan bakken. Dan hoeft Fleur dat vandaag niet meer te doen. Na de afwas naar bed gegaan. Vervolgens kon ik slecht in slaap komen. Moest opeens denken aan de rappende minister Donner. Het moet hier niet gekker worden.

Door de drukte van gisteravond niet aan het uploaden van filmpjes en foto’s toegekomen. Daar probeer ik vanavond verandering in te brengen. Want als Fien en Saar slapen en Fleur naar cursus is… dan moet het toch lukken? Nu eerst de ochtendverslaggeving in het programma Utrecht is Wakker[.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s