Verbazing

Sarah was een beetje van slag. Een cadeau?? Sinds de verjaardag van Fleur wist Sarah dat ergens in de toekomst haar verjaardag er inderdaad aankomt. Maar zo snel? Toch kreeg ze een groot cadeau. Zeg maar immens cadeau.

Fleur is het poppenhuis gaan halen. Bij haar nicht Suus. Het huis is ooit in opdracht van Tante Ploon in elkaar gezet. Generaties hebben er al mee gespeeld. En nu zijn onze dochters aan de beurt.
Onze auto sloeg bijna achterover. Maar toen we het gevaarte eindelijk op de stoep hadden, was Sarah niet meer te houden. De poppetjes zijn direct uit de tas gehaald. En nog op de stoep beklom het eerste dametje de trap.

Sarah is intens gelukkig met haar nieuwe aanwinst.

Inmiddels is het poppenhuis in de kamer gezet. Het is wat vol geworden. Maar Sarah brengt er uren bij door. Fien zou het ook al willen. Maar zij komt niet verder dan de twee laden er onder. Als het aan ons ligt, krijgt ze nog wel de tijd. Want het poppenhuis willen we nog wel even houden. Al was het alleen al omdat Sarah in het mini-keukentje heerlijke kopjes koffie zet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s