Crisis

Het is crisis in Huize Mulder. Met de dames gaat alles goed. Maar ik ben gesloopt. Gisteravond leek er nog niets aan de hand. Ik kon zowaar het einde van het prachtige Jackass The Movie kijken. Heel apart.

Bij het betreden van het echtelijke bed begon het. Fien wilde niet meer in haar wieg slapen. Ik heb haar op de arm genomen. Een heel euvre van slaapliedjes later, leek ze klaar voor de wieg. Mooi niet dus. Mevrouw leek dat een totaal verkeerde gedachte te vinden. Weer op de arm genomen. Lekker wiegend. Zachtjes zingend, want Fleur lag heerlijk te ronken.

Twee sessies van wiegen en terugleggen zonder resultaat verder, heb ik het opgegeven. De dinsdag was inmiddels al woensdag geworden. Toch maar even bij ons in bed genomen. De rest van de nacht was het meer waken dan slapen. Gebroken om half 7 opgestaan. Fleur sprong vrolijk op. Ze had weinig gemerkt van alle commotie. En dat is mooi. Want ze kan haar rust gebruiken. Vorige week heeft ze in haar eentje voor de 2 meiden gezorgd!!

Als klap op de vuurpijl bleek Sarah inmiddels oorpijn aan haar rechter oor te hebben. Het linkeroor was net over.

De les van vannacht: Fien mag wat mij betreft snel op een eigen kamer. Maar wel met de deur open. Want als er echt iets is, willen we er wel snel bij kunnen zijn…

Fien overdag. Lekker uitgeslapen.

Een gedachte over “Crisis

  1. Wat een keurig koninklijk plaatje ! En wat een uithoudingsvermogen. Ze zou zo rijp zijn voor een maraton zitting van de tweede kamer omstreeks deze tijd (na de derde dinsdag) !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s